mandag den 20. februar 2012

Lei Living

Lei Living har gang i sin første Give Away - en super fin/praktisk "To Do" wallsticker. Jeg har allerede fundet et sted hvor den kan hænge, hvis den skulle blive min.. Se med hos: Lei Living by Louise E.

søndag den 19. februar 2012

Snesko vandring

I onsdags var jeg på snesko vandring sammen med 17 kvindelige kollegaer. En mandlig kollega havde som et af årets mål arrangeret turen for alle kvindelige terapeuter der havde lyst til at deltage. Vandreturen varede ca. 1,5 time derefter blev der serveret glühwein og snacks inden menuen hed käsefondue, aftenen blev afsluttet med kaffe og småkager. Masser af smukt sne og endnu mere kom til, da det sneede hele dagen. Nogen steder optil 1,5 m. Fantastisk vandre mulighed når der lige netop ligger meget sne:


!Fantastisk!

søndag den 12. februar 2012

Fastelavnsboller

Søndagen er blevet tilbragt delvis i sofaen og delvis i køkkenet. Udenfor er det simpelthen for koldt. Hygge med mad har derfor været i fokus idag. Slet ikke værst.

Lækker brunch lignende morgenmad, til frokost lun (dåse!)leverpostej med stegte champignon og til eftermiddag hjemmebagte fastelavnsboller af min mormors opskrift. Netop denne opskrift har min mor brugt gennem mange år, og nu skal jeg da vist igang med at bage dem hvert år. Mums, for pokker da!


God søndag - hygge og varme - det kan vi li'!

Loppegodter

Jaja, så blev der fundet loppegodter og en kæmpe genbrugsbutik er hermed opdaget. Jeg tog egentlig afsted med håbet om, at finde et par træstole med et hjerte udskåret i ryglænet. Sådanne stole står i alle hytter og efter min mening har de charme - hygge charme. Desværre blev stolene ikke fundet, men det gjorde til gengæld andre smågodter:


Et par små træskåle, en vase og den fineste kagedåse. Dejligheder i god stand. Fantastisk!

Genbrugsbutikken hedder HIOB (HIlfsorganisation Brockenstuben): "HIOB International hilft da, wo die Not am grössten ist, unkonventionell, unbürokratisch, effizient! Zum Beispiel: 2007 hat HIOB International mit 236 Hilfsaktionen (+58 Hilfsaktionen gegenüber dem Vorjahr) in 51 Ländern auf vier Kontinenten Hilfe geleistet. Die Hilfslieferungen umfassen einesteils Spitaleinrichtungen und –material sowie Rollstühle, andernteils Maschinen aus der Lebensmittelindustrie sowie aus Metall und Holz verarbeitenden Unternehmen. Dazu auch Werkzeuge, Fahrräder, Berufskleider und anderes mehr." (http://www.hiob.ch/)


Fint portræt på kagedåsen!

onsdag den 8. februar 2012

Frokost tur i det hvide

Dagens frokost pause tilbragte jeg idag ude i kulden og den friske luft. Temperaturen er ca. minus 9, men det føles nu ikke så galt når solen den varmer. Tilgengæld er dert hunde koldt når solen ikke viser sig, heldigvis var dagen idag en af de gode vinter dage. Damm, hvor er det skønt at gå på sne og kigge på bjerge.





Posted by Picasa
Weekend vejret ser for nuværende lovende ud, jeg tror det er lig med ski.. Afsted med os!

tirsdag den 7. februar 2012

Det er også koldt i Geneve

Yaki, det er "arse-kalt" som det også hedder sig på tysk! Her et par billeder fra Genevesøen, hvor vind på søen, har resulteret i masser af is...



Bonus infor Genevesøen er delt mellem Frankrig og Schweiz. Geneve er den 2. største by i Schweiz.

Grrrr..