mandag den 25. juni 2012

Calanda

Calanda er det bjerg jeg efterhånden har udforsket mest. Igår gik turen til Vilan (2376 m.o.h) hvor jeg fik set Calanda fra en ny vinkel, heldigvis viste Calanda sig også her fra en god side.
Vi tog Älplibahn op i 1800 m. og derfra vandrede vi til gipfeln og videre rundt om bjerget. Godt og vel en tur på 5 timer. Älplibahn er en meget lille bane, hvor man skal forudbestille sine billetter, ellers risikerer man ikke at kunne komme med. Vi var sent ude med at bestille vores billetter, derfor var vi allerede med en afgang kl. 8.15. Tidligt ja, men vejret var helt utroligt lækkert fra morgenstunden, så det betød ikke spor.


Calanda set fra øst. 

Blandet billeder fra vandreturen

Idag har det regnet hele dagen, og Calanda er pt. ikke til at se pga. regn og tåge. Håber det når at klare op igen til weekenden hvor jeg får dejlig besøg fra Danmark. Glæder mig!

God aften!







søndag den 24. juni 2012

Klatter kursus

Lørdag d. 9.6 deltog jeg i et klatter kursus med en kollega. Det var desværre ikke det bedste vejr til denne type sport, men det holdt heldigvis tørvejr og lidt sol så vi også. Nu kan jeg binde 8-tals løkker, pælestik, dobbelthalsstik, enkel fiskerknude, HMS knude og prosikknude (kan selvfølgelig ikke længere huske de tyske ord, og jeg siger også "hurra for google-hjælp"). Fed dag, og fed oplevelse. Tak til Ella.



Ned og op - aba un ufe - ab und oben

God aften!

Bad RagARTz

Netop nu er der: "Swiss Trennial Festival of Sculpture" i Bad Ragaz 2012. Mere end 400 kunstværker bliver udstillet i det offentlige byrum fra midt maj til november. Spredt ud over byen bl.a. i parker og på tage. I denne anledning har jeg været på tur i byen på jagt efter strikke graffiti. Skolen i byen har givet deres bidrag med til at indhylle bydele ind i strik, og det hedder sig, at det har de gjort godt og grundigt, alt lige fra træer til brandhaner er blevet pakket ind i farverigt garn. Jeg har fået lyst til at kramme træer og cykler:






Planen er at jeg skal afsted igen en aften, hvor jeg skal kigge på alt det andet fine kunst. Der er rigtig meget at komme efter, og helt klart et besøg værd :-)