Endnu en vellykket risotto ret i maven - mums!
Det tager ingen tid i køkkenet og smager absolut fantastisk. Vi fik i dagens anledning en wienersnitzel til, men alt andet kan sikkert også gå an :-)
Opskrift
50 g. margarine
1 spsk. olie
9 dl. grøntsags boullion
2 alm. løg hakket
2-3 hvidløg hakket
200 g. champignon
275 g. risotto ris (vi bruger Carnaroli)
100 g. kikærter
80-100 g. parmesan
1 håndfuld hakket persille
Fremgangsmåde (varer ca. 20 min.)
Bouillion holdes varmt ved lavt blus
Margarine og olie smeltes ved middelvarme
Løg tilsættes - simre i ca. 2 min.
Hvidløg og champignon tilsættes - røres rundt i ca. 3-5 min.
Risene tilsættes - røres rundt ca. 1-2 min. (skal være helt dækket af fedtstof)
Boullion tilsættes med 1 dl af gangen - røres rundt til alt vandet er opslugt, derefter tilsættes ny dl vand
Gem 1 spsk bouillion vand
Tilsæt kikærter, parmesan, persille og det sidste boullion
Smag til med salt og peber
BON APPETIT/ EN GUATA
Jeg elsker risotto ♥
SvarSletDitto ♥
SvarSlet